Consultanță de Business

Pentru consultanța de business, primul pas se referă la evaluarea inițială.

Aceasta cuprinde:

1. Analiza afacerii
În funcție de specificul și activitatea societății dumneavoastră, evaluăm costurile și marjele de profit pe toate componentele de business (achiziție, producție, logistică, vânzare).

2. Analiza pieței
Evaluăm piața în care compania dumneavoastră își desfășoară activitatea, luând în calcul competitorii, poziționarea companiei si a produselor dumneavoastră în piață, analiză de preț vs calitate, alte oportunități de vânzare.

3. Evaluarea forței de vânzări:
Vom analiza fiecare rută de agent în parte, luând în calcul eficiența ca timp și costuri, încărcarea pe zi, ținând cont de numărul de clienți și potențialul zonei alocate.
Vom evalua fiecare agent atât în ceea ce privește pașii vânzării, cât și din punct de vedere organizare și comportament.

4. Perspective și soluții:
Pe baza evaluării făcute, vom propune strategia de abordare a pieței, rerutarea forței de vânzări pentru eficientizare timp și costuri, o grilă de bonusare orientată spre performanță.
De asemenea putem continua procesul de dezvoltare al forței de vânzări și al managerilor de vânzări prin cursuri, coaching și dezvoltarea abilităților de lideri.

CABINET DE AVOCAT - CRISTINA MARINAC
BAROUL ARGEȘ - UNIUNEA NAȚIONALĂ A BAROURILOR DIN ROMÂNIA