Cui ne adresăm

SERVICII PENTRU TOȚI

Plecăm de la premisa că serviciile oferite de noi sunt pentru toți, indiferent că vorbim de domeniul juridic sau consultanță de business. Dacă ne referim la domeniul juridic, a pleca la drum pe calea justiției fără un apărător sau cu un apărător neimplicat, echivalează cu a pierde șansa de câștig care poate întoarce la 180 de grade balanța adevărului. Ne adresăm în primul rând celor care știu să fie corecți în relația cu noi și să creadă până la capăt în victoria finală. Nu tolerăm dubiile, interpretările, jocul scenic sau ficțiunea. Justiția nu este un teatru a cărei stagiune se deschide în funcție de public. Justiția este o celebritate prin perenitatea sa, fiind rezultatul evoluției umane, responsabile, dotate cu conștiința adevărului.Și nici nu poate fi altfel.

Dacă ne referim la consultanța de business, este esențial ca cel care pleacă la drum să-și construiască viitorul pe baze solide. Baze pe care le poate clădi doar un specialist în domeniu.

De aceea dorința noastră este să ne adresăm tuturor. Nu trebuie să fii un cunoscător al limbajului juridic sau al normelor legale pentru a apela la noi. În esență, noi suntem cei care trebuie să oferim soluții pe înțelesul tuturor.

Știm că de multe ori o sală de judecată sau chiar prezența în fața unui judecător sunt percepute ca fiind de temut și creează o multitudine de emoții. Dar nu aceste temeri trebuie să vă ghideze pe calea justiției, ci convingerea sinceră că indiferent de situația în care vă aflați, există o posibilitate de ieșire. Dar și că este necesar să vă apărați drepturile în cadrul unui sistem organizat. Nu lăsați pe alții să decidă pentru că vă este teamă de ceva ce nu cunoașteți.
De aceea primul pas pe calea rezolvării unei situații juridice este să ne contactați fără niciun fel de îndoială pentru a cere informații. Suntem aici să vă oferim soluții sau măcar un minim de explicații pentru termeni pe care nu-i cunoașteți.  Indiferent de pregătire, mediu, statut social, etc., informațiile pe care le oferim sunt pentru toți, oameni simpli sau profesioniști.

Cu alte cuvinte veți putea lua decizii având foarte clar în minte drepturile de care beneficiați, înțelegând exact poziția dumneavoastră și căile pe care le aveți la dispoziție.

Nu trebuie să fim medici pentru a ști că avem o durere. Dar este important să apelăm la medic, un specialist, pentru a trata cu succes această durere.

Să nu uităm un principiu general valabil: este mai ușor să previi decât să tratezi.