Experienţă

Suntem o echipă cu 20 de ani de experiență în domeniul juridic și de business. Două decenii înseamnă mult în cariera unui profesionist și un crâmpei de timp în istoria nescrisă a domeniului acestor domenii. Aceste fire de nisip în clepsidra unei profesii cad continuu, fără oprire și constituie demersul în care noi credem. Nu repetăm erorile tinereții în branșă, iar după ce ne-am măsurat succesele, am considerat că putem fi mai buni. Peste ani, ezitările inerente au fost înlocuite cu dorința de a câștiga acele cauze în care credem și a dezvolta acele business-uri de succes. Situațiile neprevăzute, cazurile unicat și soluțiile dintre cele mai interesante sunt la tot pasul. Justiția este precum un catâr încăpățânat, rece și fără empatii, pregătită să descurajeze majoritatea justițiabililor atrași (voit sau nevoit) în acest joc. De multe ori realitatea se dovedește stresantă, frustrantă și mai ales riscantă. Și aici intervine necesitatea apelării la un avocat cu experiență.

Eficiența reală în activitatea desfășurată vine din soluționarea diverselor situații juridice întâlnite de-a lungul timpului. Implicarea directă și personală a făcut posibil ca multitudinea de aspecte ce pot fi puse în discuție în aceste situații, urmate de modalitatea de soluționare a lor, să ne creeze un spectru larg de înțelegere  și cunoaștere a fiecărui aspect în parte.

Știm că fiecare client este deopotrivă important, fără ierarhizări sau preferințe.
De aceea focusul principal revine fondului problemelor care ne sunt expuse pentru că avem posibilitatea să ne îngrijim personal de fiecare client în parte. Iar experiența ne-a învățat că serviciile juridice cu rezultat derivă direct dintr-o colaborare corectă avocat – client clădită pe eficiență, cunoaștere și responsabilitate.