Modalități de colaborare

Ca și modalitate de colaborare, clientul poate alege între un contract unic de asistență juridică corespunzător serviciilor oferite de cabinetul nostru sau o colaborare în baza unei contraprestații lunare, a unui abonament lunar.

Atunci când clientul decide o colaborare completă cu cabinetul constând în consultanță, redactare, asistare/reprezentare,  consultanța va fi gratuită pe tot parcursul litigiului respectiv până la soluționare.

Este important de știut faptul că onorariul practicat de cabinet este personalizat pentru  fiecare client în funcție de complexitatea problemele prezentate, demersurile ce urmează a fi efectuate sau timpul afectat acestor demersuri.

Prin urmare este în beneficiul fiecărui client să nu impunem un onorariu prestabilit. Astfel că, numai în funcție de unul sau mai multe servicii juridice solicitate și necesare în soluționarea efectivă a problemei, putem propune clienților noștri cuantumul de onorariu aferent.

De ce un abonament de servicii juridice:

Pentru a înţelege pe deplin avantajele unui abonament de servicii juridice asigurat de către societatea noastră de avocatură, încercați să aveţi în vedere următoarele aspecte esenţiale:

Cabinet nostru de avocatură va funcţiona practic drept propriul departament juridic al societăţii dumneavoastră, format dintr-o echipă solidă și competentă, ce va asigura asistenţa juridică permanentă a clientului, neîntrerupt, pe întreaga perioadă a anului.

Veţi benefica la orice oră de servicii juridice la cele mai înalte standarde profesionale oferite de către biroul nostru de avocatură, de natură a soluţiona orice problemă cu care societatea dumneavoastră s-ar putea confrunta.

Vom fi permanent prezenţi acolo unde veţi avea nevoie de noi, la sediul societăţii dumneavoastră, al partenerilor dumneavoastră sau, dacă va fi cazul, în instanţele de judecată, pentru a vă apăra interesele comerciale.

Nu veţi avea grija asigurării resurselor necesare funcţionării unui departament juridic (impozite pe salarii, spaţiu birouri, calculatoare, consumabile, utilităţi, etc.).

Costurile alocate de către societatea dumneavoastră unei astfel de colaborări vor fi substanţial reduse faţă de cele presupuse de o colaborare bazată pe onorarii punctuale, orare, şi vor fi cunoscute de la bun început, fiind raportate la un preţ corect şi previzibil al serviciilor juridice.