parallax background

ONORARII SI MODALITATI DE COLABORARE

Onorariul reprezintă contravaloarea serviciilor dorite de client la momentul prezentării în cabinetul de avocat.

Este important de stiut faptul ca onorariul practicat de Cabinet este personalizat pentru fiecare client în funcție de problemele prezentate, demersurile ce urmează a fi efectuate, timpul afectat acestor demersuri.

Onorariul este prezentat clientului la momentul semnarii contractului dupa ce acesta si-a exprimat acordul expres de a beneficia de unul sau mai multe servicii juridice.

In conditiile in care clientul decide o colaborare completa cu cabinetul, si aici ne referim la activitatile de consultanta, redactare, asistare si reprezentare, Cabinet ofera consultanta gratuita de-a lungul litigiului respectiv.

Ca și modalitate de colaborare, clientul poate alege între un contract unic de asistență juridică corespunzător unui serviciu oferit de cabinetul de avocatură (sau mai multe servicii conform dorințelor sale), sau o colaborare în baza unui abonament lunar raportat la orele efective de lucru pentru soluționarea problemelor juridice.

În cazul în care clientul optează pentru colaborarea de tip abonament, contractul de colaborare se raportează la un timp de ore de muncă pe lună efectiv lucrate și la serviciile oferite.