Performanță

Performanța înseamnă sacrificiu și perseverență. În lipsa acestor două caracteristici, performanța devine extrem de volatilă. Desigur, putem adăuga o sumă de alte ingrediente capabile să completeze acest duo. Acest principiu ideal se depreciază cu o viteză fenomenală, dacă nu reușești să îl păstrezi proaspăt. Iar performanța face casă bună cu promptitudinea, pentru că nu poți ști niciodată care dintre cazurile aparent banale îți strecoară în raniță bastonul de mareșal.

Nimic nu aduce mai mare mulțumire profesională decât încununarea cu succes a diligențelor efectuate în demersul juridic contractat. Iar mărturiile clienților devin dovada performanței profesionistului ales.

Există o instanță mai înaltă decât toate instanțele și anume instanța conștiinței. Aceasta este mai presus de toate celelalte instanțe.” spune cu înțelepciune Mahatma Ghandhi

Iar performanța se măsoară în gradul cel mai înalt al unei conștiințe mulțumite, înțeleasă în dublul său sens: un client mulțumit și un profesionist performant.