Promptitudine

Rapiditatea cu care răspundem solicitărilor clienților este una dintre garanțiile unui serviciu de calitate, condiție sine qua non a serviciilor noastre. Aceasta nu înseamnă că ne pripim. Dimpotrivă. Ne implicăm imediat în cauzele ce ne sunt expuse.

Se spune că timpul le rezolvă pe toate, dar noi spunem că viteza de reacție poate să valoreze mai mult decât așteptarea. Este o luptă contra-cronometru cu timpul justiției, care bate diferit față de cel cu care suntem noi obișnuiți. Am învățat să simțim și să răspundem repede, ferm, apreciind la rândul nostru implicarea celor care apelează la noi.

Cu siguranță de la noi veți primi de îndată răspuns întrebărilor dumneavoastră, iar apelurile la care nu vom putea răspunde din motive obiective, vă vor fi returnate în cel mai scurt timp. Știm că timpul este prețios și nu trebuie irosit.

Considerăm că o comunicare rapidă și permanentă între avocat și client este prima verigă a îndeplinirii unui principiu esențial în domeniul juridic și anume soluționarea unui litigiu într-un termen rezonabil.

Liberul acces la justiție, un proces echitabil si soluționat într-un termen rezonabil sunt trei piloni de bază ai unui sistem de justiție sănătos, cu efecte benefice asupra justițiabililor. Iar în menținerea acestui sistem, un rol important îl joacă promptitudinea cu care un avocat ales înțelege să acționeze în momentul angajării sale.